Home » cursussen » flygility

Nieuwe datum volgt zsm: Cursus Flygility

Wat is Flygility?

Flygility is een combinatie van Flyball en behendigheid. Bij Flygility worden in een flyball parcours elementen verwerkt van de behendigheid en zijn er een aantal aanpassingen in de regelgeving en de toestellen. Belangrijk bij deze sport is voornamelijk zelfbeheersing en sociaal gedrag. De hond moet een parcours zelfstandig, beheerst en gecontroleerd afleggen. (De handler loopt niet mee met de hond)

Voor wie?

Het is het een sport die door werkelijk iedereen beoefend kan worden. Jong of oud, gezond of minder gezond, atletisch of niet, iedereen is welkom! Een jonge hond van 6 maanden kan al mee doen. De hond moet enigszins liefde voor de bal hebben en sociaal zijn naar andere honden, meer ingrediënten zijn er niet nodig.

Voorwaarden

Omdat deze sport niet alleen op snelheid is gebaseerd, maar we ook aan de slag gaan met de gehoorzaamheid, is een eis voor de inschrijving dat de hond minimaal de basiscursus (Martin Gaus hondenscholen) moet hebben gedaan en de hond los kan lopen. Heeft u op een andere hondenschool of vereniging een gelijkwaardige cursus gevolgd en wilt u graag starten met flygility, dan maken we eerst een afspraak voor een kennismaking.

Kosten

4 lessen van 45 minuten voor € 50,-

Max 6 deelnemers in een groep, start donderdag 25 oktober (19:00-19:45 uur)

 

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL

Voor inschrijven, klik hier >>