Winkel

 

Op de hondenschool zijn verschillende producten te koop. Variërend van lamsworst voor de hond, speeltjes en riemen en U leads en lange lijnen.

De winkel is geopend tijdens de lessen. Als u speciaal langs komt om iets te kopen bel dan van te voren om een afspraak te maken zodat u zeker weet dat er iemand is die u kan helpen.

NIEUW! Waarschuwingssleeves, lees verder >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RelaxoDog, voor diepe ontspanning van je hond! Lees verder >>

NIEUW!: EQDOG Click’n Treat beloningstasje

 • De Click'n Treat beloningstas heeft een handige opening die met één hand te openen is. U kunt de tas constant gesloten houden, maar de tas is zeer snel te openen wanneer u uw trouwe viervoeter wilt belonen met een traktatie.
 • De Click'n Treat is gemaakt van de allerbeste materialen, voldoet aan de hoogste kwaliteit en heeft een luxe uitstraling.
 • De Click'n Treat heeft aan de voorzijde een handig extra vakje met klittenbandsluiting. De pocket is geschikt voor clicker, smartphone of wat u wenst.
 • Er is ook een tweede, groter vak met ritssluiting aan de achterzijde voor het veilig opbergen van uw spullen.
 • De Click'n Treat tas heeft een uitneembaar waterdicht binnentasje voor de beloningen, zodat u na gebruik van vettige beloningen enkel dit tasje kunt wassen. Een extra uitneembaar binnentasje wordt meegeleverd, dus u heeft de Click'n Treat altijd gebruiksklaar! 
 • De verstelbare riem heeft een lengte van 86 tot 155 cm, en is dus altijd perfect af te stellen en zelfs te dragen in combinatie met uw dikke winterjas. 
 • De Click'n Treat kan eenvouding uit het zicht van uw hond worden gedraaid door de tas achter uw rug te draaien, zodat uw hond weer de volledige aandacht voor u heeft.  
 • De inhoud van de tas is 1 liter.
 • Gemaakt van zeer hoge kwaliteit nylon.
 • Kleur zwart/grijs
 • Prijs € 45,-

 

 

Biothane lijnen

Biothane is een zeer geliefd materiaal in de hondenwereld omdat het de perfecte oplossing is voor leren riemen die breken, vuil worden, beschimmelen en veel onderhoud vragen of nylon band dat van kleur vervaagt en uitrafelt... Biothane is een zeer sterk materiaal dat zijn nut al op veel gebieden bewezen heeft, bijvoorbeeld in de paardenwereld.

Biothane is een uitstekend vervanger voor leer en nylon. Het bestaat uit een laag sterke nylon band met een beschermende laag kunststof. De kunststof laag is gekleurd en maakt Biothane net zo trendy en aantrekkelijk.

Biothane is zeer geschikt om te gebruiken als lange lijn bij het speuren of de cursus 'Kom Hier'

De voordelen van Biothane:

 • duurzaam en sterk, scheurt niet
 • neemt geen vocht op, schimmelt niet
 • blijft flexibel bij koud weer
 • uiterst kleurvast en vormstabie
 • rekt niet
 • geen onderhoud
 • makkelijk te reinigen met water, bijna geen slijtage,

Momenteel beschikbaar:

Zwart en fel geel.

Prijs: 

 • 1.80 mtr; € 17,50
 • 5 mtr; € 25,-
 • 10 mtr; € 35,-
 • Andere maten in overleg mogelijk. Bestellen kan via de mail.

 

Zelf riemen maken:

We verkopen ook materialen om zelf riemen te maken zoals musketons, ringen en ogen. Ook verkopen we mulilijn om zelf je riem te maken. De prijs is € 1,- per meter. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar.

Penningen


Kong

 

Kongrecepten


Basisrecept
Maak een lekkere vulling van gestampte hondenkoekjes gemengd met pindakaas, smeerkaas of smeerworst. Vergeet niet de gaatjes af te dekken met een koekje en klaar is de Kong.

Banana Rama
Prak een banaan. Voeg er 2 eetlepels tarwekiemen(of muesli) en 1 eetlepel yoghurt aan toe. Doe het in één van je Kongs en laat het in vier uur tijd invriezen.
Dit is genoeg voor een medium formaat Kong, voor een large Kong verdubbel je de hoeveelheden.

Vegetarische Kong
Bak een roerei. Doe er allerlei groenten doorheen, stop het in een Kong. Strooi er wat kaas overheen en laat een paar tellen smelten in de magnetron. Goed laten AFKOELEN voordat je het aan je hond geeft.

Altijd goed
Smeer pindakaas aan de binnenkant van de Kong. Lekker makkelijk.

 

 

Spellen Nina Ottosson
Actieve Spelletjes voor Honden
Nina-Ottosson maakt producten om honden te stimuleren en activeren.
De bedoelling is om samen met uw hond een leuke leerzame tijd te hebben.
U en uw hond zullen samen uitkijken naar het speelkwartiertje met een van de Nina Ottosson producten.

 

Boeken Martin Gaus
 

 

Buikbuidel


De buikbuidel is uitermate handig voor het trainen met uw hond. De buidel heeft twee vakken, waardoor u het beloningsvoer gescheiden kunt houden van de clicker of met twee verschillende soorten voer kunt trainen. De buidel is aan de voorkant voorzien van het Martin Gaus logo en kan op verschillende maten versteld worden.

 

De Clicker

De clicker is hét trainingshulpmiddel bij de opvoeding van honden. Het is een klein vierkant doosje met een metalen plaatje erin, dat een klikgeluidje maakt als je er op drukt. Door de hond te leren dat de click betekent dat hij iets goed heeft gedaan en dat hij zijn beloning verdiend heeft, kan de clicker perfect worden ingezet om uw hond alles te leren wat u hem maar wilt leren.

 

Follow me

Een Follow Me is een alternatief begeleidingsmiddel voor honden.
Niet langer draagt de hond een halsband, maar een band rond de snuit en de nek. De band over de snuit is in de beleving van veel honden een dominant gebaar waardoor de hond zich makkelijker laat begeleiden. Doordat het hoofd van de hond zonder veel kracht makkelijk te buigen is, kan vrijwel iedereen de hond mannen, ongeacht of hij wel of niet uitvalt naar andere honden of mensen. Over een hond met een Follow Me om heb je gewoon veel meer controle, waardoor hij meer gewenst gedrag toont en je dus meer gedrag kunt clicken en belonen.

 

U lead

 • Gaat het trekken aan de lijn van uw hond tegen
 • Voorwaartse controle bij het uitlaten, trainen van honden
 • Geschikt voor alle rassen. Comfortabel, opgevuld ontwerp

De U-Lead is een tuig waarbij je controle neemt en houdt met een kleine moeite of inspanning. Het stuurt de borst van de hond: een efficiënt punt van controle. Het voordeel van een U-Lead is dat het totale controle over de schouders van de hond geeft en zo de hond in de richting plaatst waarin hij zich moet bewegen.
De U-Lead is verkrijgbaar in zes maten: Extra Small, Small, Medium, Large, Large Bull en Extra Large..