Over Ons

Lees hier wat zo uniek uniek is aan een Martin Gaus Hondenschool. Wij werken uitsluitend met belonen van gewenst gedrag, waardoor jouw hond razendsnel leert! Lees hier alles over de werkwijze van onze hondenschool.

Martin Gaus Hondenschool Goes

Mijn naam is Silke Heddema. Ik heb Nova Scotia Duck Tolling Retrievers, heerlijke honden waar we van 2005 tot 2014 mee hebben gefokt. Om de pups van ons zo goed mogelijk te begeleiden in hun groei en ontwikkeling, heb ik heel wat opleidingen gevolgd. Zo ben ik sinds 2007 gediplomeerd hondeninstructeur en gedragstherapeut, die opleidingen volgde ik bij Geert De Bolster in België.
Eind 2009 groeide bij mij het idee om een eigen hondenschool op te starten in Zeeland. Heel 2010 stond in het teken van de voorbereiding daarvan: ik volgde diverse opleidingen bij Martin Gaus in Lelystad, en doorliep er, met succes, de stages. Toen volgde de aanmelding bij de kamer van koophandel als zelfstandig ondernemer. Op Zaterdag 8 januari 2011 werd Martin Gaus Hondenschool Goes feestelijk geopend. Na een boeiende lezing van Martin Gaus volgde een schitterende demonstratie door Serge Gaus die met Daphne liet zien wat je met de clicker kunt doen.

Inmiddels bestaat de hondenschool alweer ruim 6 jaar! 

Groetjes,

Silke Heddema

gezondheid_verzekerd