Nieuw: RelaxoDog, voor diepe ontspanning van je hond!

 

Eerst vrijblijvend uitproberen? Stuur ons een mailtje!

 
RelaxoDog Smart, een natuurlijk en diervriendelijk anti stress middel voor angstige en gestreste honden!

 

Ondanks de goede opvoeding komen onze trouwe viervoeters nog wel eens in stress situaties terecht en vertonen ze ongewenst gedrag. Bijvoorbeeld tijdens het auto rijden, als ze alleen thuis zijn of tijdens een bezoek bij de dierenarts. 

Onderzoek heeft aangetoond dat ca. 60% van alle honden in de loop van hun leven gedragsproblemen ontwikkelen of vaak last van angst en stress hebben. In geheel Benelux worden er meer dan 3,5 miljoen honden gehouden. Dit komt dus neer op 2.100.000 honden met gedragsproblemen, regelmatig angst en/of stress.


RelaxoDog Smart helpt deze stress situaties met succes te vermijden door voor een directe en onbewuste diepe ontspanning bij honden te zorgen. RelaxoDog is speciaal afgestemd op het gevoelige, hoogfrequente gehoor van honden. Het apparaat werkt volledig automatisch, draadloos en effectief, zowel binnen als ook buiten, ongeacht ras en leeftijd en gegarandeerd zonder negatieve bijwerkingen.  De geluidsmodule is niet te vergelijken met conventionele ontspanningsmuziek voor honden. 

RelaxoDog omvat nog zes extra, voor het menselijke oor niet bewust waarneembare, subliminale audiotracks, die bij honden leiden tot een diep ontspannen toestand. De ontspanning kan met of zonder ontspanningsmuziek gebeuren. RelaxoDog kan individueel aan de behoeftes van de hond worden aangepast.

De RelaxoDog kost € 74,90

Bestellen? Stuur een mailtje of bel!