Demo Puppy POWERRRR op Animal Event

Op zondag 8 mei geven Silke Heddema en Lianne van der Linde een demo PUPPY POWERRRRRR op Animal Event!
Silke en Lianne zijn het dynamische Gaus duo van Zuidwest Nederland. Beiden eigenaar van een Martin Gaus Hondenschool, Silke sinds 2011 in Goes (Zeeland) en Lianne sinds 2000 in Moerstraten (Noord-Brabant). 

Beiden gepassioneerde en enthousiaste hondenliefhebbers! Ze geloven allebei heilig in het 1 + 1 = 3 principe. Of het nu gaat om de samenwerking tussen baas en hond of om onderlinge samenwerking, een goede combinatie levert altijd meer op dan twee individuen. Workshops, cursussen, evenementen en nu dus ook een demonstratie op het Animal Event, bij voorkeur pakken zij het samen aan om er zo een nog groter succes van te maken.
Op het Animal Event zullen Silke en Lianne een onderdeel van de Puppy Stuif In lessen laten zien, zoals deze op de Martin Gaus Hondenscholen wordt gegeven. Onderwerpen als socialisatie, verantwoorde beweging en leerprincipes worden tijdens de Puppy Stuif In afgewisseld met de eerste stappen naar gehoorzaamheid.

Wilt u dit dynamische duo met eigen ogen aan het werk zien? Kom dan zeker kijken bij deze demonstratie die wordt ondersteund met live commentaar van Martin Gaus.