Nieuw!! iFetch Too ballenwerper te huur :-)

Vind je de iFetch Too ook zo'n geweldig speelgoed voor je hond? Maar is hij net iets boven het budget om hem aan te schaffen, of twijfel je of je hond het leuk vindt? Je kunt de iFetch Too vanaf 18 januari huren bij ons! 

De kosten zijn € 22,50 per week. Je moet hem zelf halen en terug brengen op de hondenschool in Goes, en je betaalt € 150,- borg, wat je uiteraard terug krijgt als het apparaat zonder mankementen wordt ingeleverd.

 

iFetch Too Automatische Ballenwerper

De iFetch Too is een automatisch ballen lanceerapparaat bedoeld voor grotere hondenrassen. De hond moet een bal met de maat van een tennisbal kunnen dragen in de bek. Wanneer de hond de bal weer te pakken heeft, moet hij deze terug in de opening van de iFetch Too laten vallen. Daarna zal de bal weer worden weggeschoten. Op deze manier kan je hond uren plezier beleven en kan jij een pauze nemen wanneer je dat wilt.

Wil je de iFetch Too huren, stuur dan een mail naar info@martingausgoes.nl met daarin de periode waarin je hem wilt reserveren. We kijken dan zo spoedig mogelijk of hij beschikbaar is.