Fokkers

We fokken zelf al jaren Tollers, en hebben dus veel ervaring met het opvoeden van pasgeboren pups. Onze nestjes groeien op in huis, en ons streven is om de pups zo goed mogelijk te socialiseren. Speciaal voor hondenfokkers bieden we onderstaand programma aan:

 

Theorieles voor de toekomstige puppy eigenaren

Het is heel belangrijk dat nieuwe puppy eigenaren de juiste voorlichting krijgen over de opvoeding van de pups. Wij willen u daarbij graag helpen. Wanneer u een nestje met pups heeft dan kunt u ons uitnodigen om een theorieles te geven over de ontwikkeling van de pups. Bij u thuis krijgt u de theorie over het zindelijk worden, bijtgedrag, socialiseren, habitueren en hoe pups leren. En natuurlijk is er tijd voor al uw vragen.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze service dan kunt u contact opnemen via de mail of telefoon om een afspraak te maken. De kosten bedragen slechts € 25,- per bezoek (binnen een straal van 15 km van Goes). Woont u verder weg, dan komen er wat reiskosten bij.

 

Socialisatieparcours

 Wij bieden u de mogelijkheid om alle pups met de moederhond een keer mee te nemen naar ons socialisatie parcours. Uw pups maken in onze indoor trainingslocatie in Goes kennis met nieuwe visuele prikkels. Daarnaast ervaren ze verschillende ondergronden en horen ze nieuwe geluiden. Erg belangrijk voor de ontwikkeling tot een stabiele pup en een prima aanvulling op de prikkels die de pups bij u thuis krijgen. Eventueel is deze afspraak te combineren met een theorieles voor de nieuwe puppy-eigenaren. De nieuwe eigenaren kunnen dan direct zien hoe betrokken u bent bij de socialisering van de pups.

Het gebruik van het puppyparcours kan alleen op afspraak

 

Gratis puppyles

Als fokker kunt  u bij ons bonnen bestellen voor een gratis puppyles bij de Martin Gaus hondenschool in Goes. U kunt deze aan de nieuwe eigenaren meegeven. Wilt u gebruik maken van dit unieke aanbod? Vul dan rechts het aanmeldformulier in. U ontvangt dan tevens 4 x per jaar onze nieuwsbrief voor fokkers! 

Speciaal voor hondenfokkers: