Home » cursussen » detectie

do 29 november: Cursus Detectie (VOL!)

Op donderdag 29 november van 19:00 uur tot 20:00 uur start er weer een korte cursus detectie!

Wat is het?

Op Schiphol wel eens besnuffeld door een hond die op zoek is naar drugs ? Wel eens gehoord van honden die kanker bij mensen kunnen opsporen of honden die getraind zijn om geld te zoeken? Dat zijn detectiehonden. Tijdens deze korte cursus detectiewerk ga je met je eigen hond aan de slag. Je leert je hond een bepaalde geur te zoeken en aan te geven dat hij deze geur gevonden heeft. Dit kan van alles zijn, thee, geld , tabak etc.

Lijkt het je leuk om te ervaren of er in jouw hond een detectiehond schuilt, schrijf je dan in voor deze korte cursus. De cursus is geschikt voor alle honden, jong of oud, groot of klein. Je zult verbaasd staan van het reukvermogen van jouw hond!

Hoe zijn de lessen opgebouwd?

De eerste les is een theorieles waarbij wordt uitgelegd wat we gaan doen, en hoe je je kunt voorbereiden. De andere 3 lessen gaan we daadwerkelijk aan de slag met de hond. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 honden.

Voor wie?

Voor alle honden vanaf 8 weken tot senior. Er zijn geen eisen qua vooropleiding, elke hond kan meedoen zolang hij sociaal is in een groep met andere honden. Is dit lastig? Informeer dan naar de mogelijkheden voor priveles.

Wat kost het?

€ 60,- voor 4 lessen van een uur

Wanneer?

donderdag 29 november 20:00-21:00 uur

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL

Voor inschrijven, klik hier >>