Doedels

 

In verband met persoonlijke omstandigheden zoeken we voor één van onze cursisten een nieuw baasje voor Doedels.

Doedels is een middelgrote reu met halflang haar, kleur zwart. Hij is 2 jaar oud, gecastreerd, heeft een paspoort, is gechipt en heeft alle entingen gehad. Het is een kruising tussen een labrador/retriever en ?

Hij is een rustige, vriendelijke, lieve en evenwichtige hond die erg goed alleen kan blijven. Doedels is erg goedleers en trainbaar, en pikt snel dingen op. Hij heeft bij ons de basiscursus gevolgd en is opnieuw met de basiscursus gestart i.v.m. opnieuw aanscherpen van gehoorzaamheid en het feit dat hij wel eens kan uitvallen naar andere honden. Voor mensen is hij erg lief, en hij luistert goed. Doedels is als puppy terecht gekomen bij een gezin met kinderen. Door scheiding is hij vervolgens bij een gezin met grotere kinderen en twee andere honden gekomen. Hier klikte het niet erg goed met één van die twee honden, wat voor Doedels een ongelukkige situatie betekende. Daarna is hij bij onze cursist terecht gekomen, nu ongeveer 6 maanden geleden. Vanaf de eerste dag heeft hij zich direct aangepast. Hij heeft nooit dingen stuk gemaakt, vindt het wel leuk om met stokken te spelen buiten en op dingen te kauwen. Speeltjes zijn meestal erg snel kapot omdat hij er op gaat kauwen ;-) Hij slaapt op een kussen en vindt het leuk om mee te gaan in de auto. 

 
We zoeken voor onze cursist een nieuw adres voor Doedels. Belangstelling? Bel of mail dan even ons voor verdere informatie!